About us

Your Trusted Partner in Real Estate Success

MRT Group, Bodrum ve İstanbul’da kapsamlı gayrimenkul hizmetleri sunmaktadır. Uzman ekibimiz, 7 farklı dilde hizmet vererek hem yerel hem de uluslararası müşterilere hitap etmektedir.

Ekibimiz, uluslararası deneyime sahip danışmanlardan oluşmaktadır. Çoğu, ya yurtdışında doğmuş ve Türkiye’ye dönmüş ya da eğitimlerini yurt dışında tamamlamış uzmanlardır. Bu çeşitlilik, iş yapma tarzımıza olumlu yönde yansımakta ve özellikle yabancı uyruklu müşteriler ve yatırımcılar arasında tercih edilme nedenlerimizden biri olmaktadır.

Yurt dışındaki eğitim ve deneyim, ekip üyelerimizin farklı bakış açıları ve yaklaşımlar geliştirmesine olanak tanımaktadır. Böylece, müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde yanıt verebilir ve onlara yüksek kalitede hizmet sunabiliriz. Ç

Çok kültürlü bir perspektif ile sektördeki yerimizi güçlendirerek, her müşterimize özelleştirilmiş güvenilir, yenilikçi ve profesyonel çözümler sunmayı hedefliyoruz.

Bodrum Ofisi:

  • Satılık ve kiralık mülkler
  • Yazlık villa kiralama
  • Satılık arsa
  • Birçok yerli ve yabancı markaya yer temini konusunda danışmanlık veriyoruz.

İstanbul Ofisi:

  • Lüks gayrimenkuller
  • Yalı ve Köşk satışları
  • Takaslı alım-satım işlemlerinde profesyonel danışmanlık sağlıyoruz.

Why choose us

Excellence

We strive for the highest standards in every aspect of our service, ensuring that our clients receive unparalleled expertise and outcomes.

Innovation

We embrace change and creativity. We stay at the forefront of the real estate industry, offering cutting-edge solutions to our clients.

Integrity

Our business is built on trust and transparency. We conduct ourselves with unwavering honesty and ethical principles in every interaction.

Müşteri Yorumları

Müşterilerimizin bize duyduğu güven, büyümemizin ve sektördeki başarımızın temel taşıdır. Sunduğumuz profesyonel ve kişiselleştirilmiş hizmetler ile iş birliklerinin sadece bir başlangıç olduğunu biliyoruz.

Working with their team was an absolute pleasure. They understood exactly what we were looking for and made the entire process seamless. We found our dream home and couldn’t be happier!
Sarah Miller
Hme Buyrer
I was impressed by the professionalism and expertise of the team. They helped us sell our property quickly and at the best price. Highly recommend their services!
James Smith
Home Seller
As a first-time homebuyer, I was nervous, but they made everything easy. They were there every step of the way, answering all my questions and helping me find the perfect home.
Emily Johnson
First-Time Buyer

Request a free valuation of your property


Compare listings

Karşılaştırmak